Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

FINALINIS IŠPARDAVIMAS IKI -70%

Kas yra FASHION REVOLUTION ir kodėl tai darome?

Vertybės šiomis dienomis kaip niekad svarbios. Keičiasi pasaulis, padedame tiems, kas liko be namų, be pajamų, ir stengiamės visais būdais sustabdyti blogio plitimą. Taip pat vis aiškiau suvokiame, kad už savo saugumą atsakome kiekvienu savo veiksmu, mokame kiekvienu pirkiniu. Drabužiai - ne išimtis. 

Prieš 9 metus balandžio 24 d. Bangladeše sugriuvo Rana Plaza drabužių gamykla, nusinešusi daugiau kaip 1000 darbuotojų gyvybes. Ši tragedija įvyko fabriko valdžiai žinant apie pastatui gresiantį pavojų, ir sąmoningai pasiuntus savo darbuotojus myriop. Nuo to laiko, ši balandžio savaitė visame pasaulyje minima kaip Fashion Revolution savaitė, o jos tikslas - atkreipti dėmesį į skurdžiose šalyse drabužius gaminančių darbuotojų išnaudojimą, anti-humaniškas darbo sąlygas, ir skatinti atsakingą bei informuotą drabužių pirkimą.

Ow studios prisideda prie šio judėjimo atkreipdami dėmesį į mūsų pašonėje gyvenančią Ukrainos kūrybinę ir drabužių gamybos bendruomenę, iš kurios galimybė tęsti savo veiklą buvo brutaliai atimta.

Visos pajamos, gautos šią savaitę už Jūsų pirkinius iš ow-studios.lt el. parduotuvės, bus paaukotos https://community.bettter.us/ - Ukrainos kūrėjų sukurtai iniciatyvai, remiančiai nuo karo nukentėjusius kolegas. Daugiau informacijos apie šią iniciatyvą rasite Good on You pranešime.

Tuo pačiu primename, kad visi ow studios rūbai yra skaidriai ir atsakingai gaminami Lietuvoje, profesionalių specialistų, savo amato meistrų. Tad rinkdamiesi ow studios būsite tikri, už ką mokate, ir kokias vertybes savo pirkiniu remiate.

Prekių krepšelis

NEMOKAMAS siuntimas užsakymams nuo 50 Eur Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje

Visas turimas kiekis jau jūsų prekių krepšelyje

Jūsų prekių krepšelis tuščias